משקולות צמיד לקרסול יעילותם לארובי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/08/2017 | 19:31 | מאת: יריב סעדון

שלום רב אורי אני מזה זמן מה עובד בבית על אימון מחזורי ארובי שבנוי משלושה מחזורים של 6 סטים שונים של תרגילי ארובי שהם סמוך-קום , מטפס הרים, קפיצות מספריים עם משקולות יד , סקוואט , דילגית וקפיצות עם רגלים מורמות כולל משקולות 30 שניות עבודה ו 10 שניות מנוחה אבל כדי לאתגר את עצמי קניתי זוג משקולות צמיד לקרסול של 2.25 קילו כול אחד לרגלים . המשקולת מתלפפת סביב הקרסול/יד או רגל . מה דעתך על אימון ארובי שמשלב משקולות בפרט משקולת חול שמתלפפת על הרגל או היד ? תודה מקרב ליבי יריב

יריב שלום, הגדר יותר בפרוט מהי מטרתך ואשמח לחזור אליך. בגדול איני חסיד של שילוב משקולויות בפעילות אירובית - לא שלא עושים זאת אבל מאד תלוי במטרה. בהצלחה אורי

08/08/2017 | 09:24 | מאת: יריב סעדון

אני מעוניין רק להתחטב קצת , לא שאני שמן אני במשקל המתאים אבל מעוניין בגיל 44 וקצת לשמור על כושר גופני ולהרגיש צעיר גם בעתיד זהו בסך הכול

יריב שלום, ראשית חשוב להבין כי ללא תכנית תזונה סיכוי קלוש להתחטב.. לגבי התכנית לשלב גם פעילות אירובית וגם כוח אך לא באותו תרגיל. לדוגמא: התרגילים האירוביים יותר יהיו סמוך/קום, מטפס הרים, דלגית... תרגילי כוח יהיו סקווטים, שכיבות סמיכה... ממליץ להפריד בינם, בצע את האירובי לחוד , נוח מעט ולאחר מכן את תרגילי הכוח. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה