אימון משקולות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/11/2000 | 20:06 | מאת: adi

למאמן שלום, אני חובשת. אני מעוניינת להתחיל אימוני כושר בנושא משקולות. עוסקת בהליכה ומעוניינת להוסיף אימוני כוח. רציתי לקבל ממך הסבר כללי על אילו שרירים אני עובדת, וכן מספר הצעות לתרגילים. לשלם למכון כושר זה יקר מדי בשבילי ומה עוד שרבים ממדריכי הכושר (והייתי בהרבה חדרי כושר) לא נראים לי ככאלה שאפשר לסמוך עליהם. אשמח אם תיתן לי הסברים. עדי

30/11/2000 | 13:48 | מאת: אורי לאוגומר

לעדי שלום, אימון משקלות או אימון התנגדות נחשב לאחד המרכיבים החשובים של כושר גופני. קצת קשה להעביר מידע בתחום זה מבלי לראות את ביצוע התרגיל לכן ממליץ אני מאד כן להשתמש בידע של מאמן . כמובן כמו בכל תחום חשוב למצוא בעל מקצוע אם ידע בתחום זה. בהתיחס לבקשתך אשמח לשלוח לך תרגילים מצוירים מלווים בהסבר. בברכה, אורי לאוגומר מאמן כושר כושר מאוזן

30/11/2000 | 16:00 | מאת: אדי מלמד

חובשת שלום. ראשית אני שמח על התעניינותך בנושא, אדם אשר עוסק בהליכה (וישנם מספר חוגים לנושא) מפעיל מספר רב של שרירים ובנוסף לחצים על אגן - גפיים עליונות , ברכיים , קרסול , אם הינך הולכת להנאתך במטרה להעביר את הזמן בשביל הכיף, או למטרת חיזוק כללי או למטרת עיצוב-חיטוב ושריפת שומנים כל פעילות לעיל דורשת סוג פעילות שונה. אם תתני לי יותר פרטים ומטרת עבודה , אוכל לעזור לך יותר. אין טעם להכין תוכנית אימון כאשר אין בידיי מספיק נתונים פיזיולוגיים וכלליים עלייך. אם תרצי תוכלי לשלוח לי אי מייל מסודר יותר, סודיטות מובטחת , חינם אין כסף [email protected] כך גם אוכל למקד את תוכנית האימונים ואולי גם תוכנית תזונה , לפי הצורך.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה