תוכנית ab חוות דעת לדעתך בבקשה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/06/2017 | 17:24 | מאת: צוריאל

לפני כחודש המאמן בנה לי תוכנית ab רציתי חוות דעתך בבקשה.  A:  לחיצת חזה במוט 3(סטים)×8-12(חזרות) לחיצת חזה במוט שיפוע חיובי 3×8-12  מקבילים - 3×8-12  פרפר מכונה 3×8-12  ישור ברכיים במכונה 3×10-12 כיפוף ברכיים הפוך לכיוון הטוסיק במכונה 3×10-12 חמור לתאומים 3×12 לחיצת רגליים 3×10 פולי עליון ליד אחורית 3×10  יד אחורית משקולת חופשית מאחורי הראש 3×10 +  בטן 2 תרגילים.  B:  מתח 3×10-12 משיכת פולי עליון לגב מלפנים 3×10-12  חתירה עם תומך לחזה 3×12 ישור גוף משיפוע שלישי לגב תחתון 3×12 ישור ידיים לצדדים עבודה על הכפתיים 3×12 ישור ידיים קדימה גם לכתפיים 3×12 כתף אחורי במכונה 3×12  משקולת יד יד ליד קדמית 3×10 על כל יד  משקולת יד יד ליד קדמית אחיזת פטיש 3×10 על כל יד.  +בטן 2 תרגילים.

צוריאל שלום, בתרגילי חזה ממליץ להשאר באזור ה 9 סטים, ממליץ להוציא את הפרפר. ברגליים ממליץ להוסיף סקווט ולהוציא המכונות ( פשיטה וכפיפה) יד אחרוית אין צורך יותר מ 4 סטים כך גפ ליד קדמית כתפיים ממליץ לוותר על כתף קדמית ( ישור ידיים קדימה, וכתף אחרוית מעדיף במשקולת חופשית / פולי מתכוונן. בהצלחה אורי

13/06/2017 | 16:14 | מאת: צוריאל

אורי המון תודה לך. אבל באמת שהסתבכתי אם כל התוכניות יש לך מקום מומלץ שאני יכול לחפש שם תוכנית ab טובה ?

צוריאל שלום, בסה"כ התכנית שקבלת בסדר , לדעתי מספר שינויים כפי שציינתי. נסה אותה ואח"כ דבר עם המאמן ותתקדמו. בהצלחה אורי

13/06/2017 | 19:02 | מאת: צוריאל

ממש תודה רבה לך על כל המענה יש אופציה לשים תרגיל אחר במקום סקוואט עדיין ממש קשה לי כרגע לעשות אותו התנועה מוזרה לי וכואבת לי בברכיים. תודה רבה רבה.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה