המלצות לגבי דיאטת פלאו

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/04/2017 | 22:36 | מאת: תומר

היי , אני בן 18, מתאמן כ7-9 שעות בשבוע (3 שעות שחייה, שעה חדר כושר, שעה קראטה, שעה ריצה, שעה כדורסל) ורציתי לשמוע חוות דעת לגבי דיאטת פלאו ודומות לה. אני שוקל 72 ק"ג, 1.78 מטר ומעוניין לרדת לכ12% שומן, כרגע עומד על כ20%. אני אלרגי לאגוזים ולכן לא יכול לאכול אותם. חוץ מאגוזים אני מסוגל לאכול הכל. אשמח לשמוע על מאכלים שמתאימים ליעד זה. תודה, תומר

תומר שלום, אינני תזונאי. ממליץ שתתיעץ עם תזונאי/ת ספורט. אישית אינני רואה הגיון בריאותי או אחר בדיאטת הפליאו. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה