ריצה על הליכון ולא משקולות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/02/2017 | 21:43 | מאת: חן

שלום רב. אני עשיתי מנוי לחדר כושר. אני בן 22 ואני שונא משקולות אוהב רק את ההליכון. שנים לא התאמנתי. אבל אוהב את ההליכון. אני רוצה לדעת כמה פעמיםעליי ללכת על ההליכון כדי לרזות וכמה זמן? שנית אני חייב לשלב משקולות ? אני 181 בגובה.משקל 95 . שלישית האם זה נכון שהליכון עושה רעש ? אם אני קונה הליכון לבית אז השכנים למטה זה יפריע להם ?

רון שלום, אתחיל מהסוף, הליכון ברמה סבירה אינו מרעיש - לא מאד ולא צריכה להיות בעיה עם השכנים. לשאלותיך: 1. ההמלצה היא 3 אימונים בשבוע בין 30 ל 60 דקות. 2. לא חייבים משקולות אבל בהחלט מומלץ, היתרון בעצים באימוני כוח שהם " סלחניים" בהשוואה לארובי בתדירות ומשך, כלומר בשני אימוני כוח בשבוע לבצע 3 תרגילים בסיסים למשך 15 דקות וכסת את מרבית השרירים בגוף . 3. הרזיה לא תגיע מאימונים אלא מתזונה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה