Vsd וקורונה האם לשלוח לגן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

06/05/2020 | 14:57 | מאת: ארית

יש לי שתי בנות בגילאים 3 ו5 עם vsd. נאמר לי שאין צורך בהתערבות והסתדר מעצמו. שמעתי שיש סיכון הקורונה לפגיעה בשריר הלב. האם מסוכן לשלוח לגן?

ארית שלום רב, מהידוע כרגע לגבי הקורונה בילדים (ואני כבר מסיי ואומר שלא ידוע הרבה) ככלל, מומי לב מולדים שאינם מצריכים טיפול תרופתי או ניתוחי אינם שמים את הילד בסיכון מוגבר לקורונה אבל... היות והקורונה ידוע כפוגע בשרי הלב הייתי נזהר שבעתיים ולכן במקרה ספציפי יש חשיבות רבה להתייעץ עם קרדיולוג הילדים העוקב אחריכם בברכה, ד"ר דן הדס קרדיולוג ילדים מומחה

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים