ברך ימין כואבת לאחר טראומה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

29/11/2019 | 14:03 | מאת: טל בוטבול

מזה שנתיים סובל מכאב בברך ימין, בישיבה קימה, וכל פעולה בעצם של תנועה בברך, MRI לא ברור,(מצ"ב קובץ) האם יש קרע במיניסקוס? האם אתה ממליץ על הזרקה או ארטרוסקופיה להבין את הממצא? תודה.

כאבים בברך במשך מעל לשנתיים דורש בירור מקיף ויסודי , צריך להבין הגורם לבעיה עי בדיקה יסודית ומעבר על ההדמיה . כאבים במשך שנתיים מבחינתי דורש איזה שהיא התערבות אקטיבית כולל טיפול שמרני או ניתוחי . איני יעול להעריך האם יש צורך בניתוח ללא בדיקתך ומעבר על ההדמיה עצמה (mri ) . בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך