כאב בברך אחרי תנועה חדה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

29/10/2019 | 17:12 | מאת: גלית

שלום רב, אמי בת 73, רזה יחסית ופעילה גופנית בצורה מתונה. בחודש האחרון חשה רגישות בברך, בעיקר בתנועה, ובעיקר אחרי פעילות גופנית (פילאטיס וכו...) הרגישות בברך החלה כנראה לאחר קפיצה או תנועה לא נכונה שעשתה. האם מנוחה תעזור? פיזיוטרפיה? מה ההמלצות. בתודה ובברכה, גלית

ערב טוב מנוחה לאחר חבלה יכולה להועיל , לגבי דברים יותר אקטיביים כגון פיסיוטרפיה ושאר טיפולים מצחיק וגם בדיקה מעמיקה והדמיה על פי צורך , במידה ואין שיפור ממליץ פניה לאורטופד מומחה ברך לבדיקה. בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך