שיבולת שועל וברזל- שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

20/10/2020 | 12:29 | מאת: יוסי

האם שיבולת שועל היא מקור טוב לברזל ? האם אריזה שמכילה 100 אחוז שיבולת שועל אבל לא כתוב עליה שיש ברזל וויטמינים , עדיין מכילה אותם? או שמוסיפים באופן מלאכותי ? לדוגמא על פחית קוואקר כן כתוב , אבל על שיבולת שוער של חברה אחרת כמו שופרסל, רמי לוי , לא כתוב

שלום יוסי, אין חובת סימון לברזל, ולכן לא מסומן. איני יכולה לומר בוודאות מה הכמות, אם לא מצויין. אני בד"כ לא ממליצה לאנשים לבנות על ברזל משבולת שעול כמקור טוב, כי הזמינות נמוכה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר