צריכת סיבים תזונתיים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

11/10/2020 | 22:32 | מאת: שירי

שלום, אם אני מוסיפה לתפריט הקבוע ביום בנפייבר 15 גרם סיבים תזונתיים שזה מכיל 45 קלוריות(אסור לי לאכול ירקות ואת רוב הפירות עקב בקע סרעפתי וריפלוקס קשה) האם בגוף יספגו בדיוק 45 קלוריות כל יום? או שבגלל שזה סיבים תזונתיים הקלוריות יהיו פחות מ 45? התבקשתי על ידי רופא גסטרו לקחת את הסיבים האלו על מנת למנוע עצירות, אחרי שבניתי תפריט עם דיאטנית. תודה מראש

שלום שירי, הערך הקלורי שונה בסיבים, וגם אם כן, מה המשמעות של 45 קלוריות כל יום? זה בסדר גמור. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר