שאלה על מחזור חודשי ותיאבון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

04/08/2020 | 18:53 | מאת: אילת

שלום, 1. מה עושים כשרוצים מתוק סביב המחזור? אני רוצה להרזות. יש לך טיפים? 2. האם זה הגיוני שבזמן מחזור האוכל מתעכל יותר מהר ויש צורך רב ללכת לשירותים גם מבחינת שתן וגם מבחינת צואה? אני מוצא את עצמי כמה פעמים ביום צריכה להתפנות. הצואה אגב די רכה. ולגבי השתן זה סיוט כמעט כל דקה גם בלילה. תודה

שלום אילת, 1. תהליך הרזיה אינו תלוי בחשק למתוק סביב המתוק. לא מזה עודף המשקל- פני לדיאטנית לייעוץ אישי, לא מדובר בטיפים אלא בטיפול. 2. התופעה ידועה ומוכרת, אין מה להתרגש. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר