שוקולד

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

12/03/2020 | 17:39 | מאת: מאיר

דנה שלום רב, אני מוריד במשקל בתפריט 1500 קלוריות ביום. זה הולך לי,אבל אני מעוניין לגוון את התפריט מבחינת המתוקים. יש חנות של מאפים ושוקולדים שאני ממש מעוניין לקנות משם חפיסת שוקולד. גודל של קובייה זה בערך כמו גודל של קובייה בשוקולד פרה רגיל שקונים (שהקלוריות רשומות על העטיפה),אך שם ,בשוקולד שאני רוצה ,הקלוריות אינן רשומות. רציתי לשאול:כמה הכי הרבה קלוריה יכולה להיות לקובייה אחת של שוקולד מהשוקולדים שמוכרים בחנויות לשוקולד? תודה רבה!!!

שלום מאיר, אין לי ממש יכולת להעריך. זה תלוי משקל. יכול לנוע באזור 30-50 קק"ל לקוביה רגילה, אך עם עבה או דחוסה יותר או מכילה יותר סוכר זה יכול להיות יותר. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר