מאזני משקל לנער מתבגר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

07/01/2020 | 21:53 | מאת: שיר

שלום , בני בן ה16 שוקל מעל 110 ק"ג , לוקח תרופות פסיכיאטריות שגרמו לו להשמנה. ניסינו לקחת אותו לדיאטניות ולמרפאת אורח חיים בריא אך הוא לא מקשיב לעצות שנתנו לו לאורך זמן , אין לו מוטיבציה לשנות אורח חיים . האם לקנות משקל הביתה יכול לעזור?

שלום שיר, איני יכולה לומר זה הפתרון לבעיית ההשמנה. משקל לא מעלה מוטיבציה לצערי. האם הייתם במפראה שלנו בשיבא? בברכה,דנה

14/01/2020 | 14:47 | מאת: שיר

כן היינו אצלכם במרפאה, הוא לא יישם את העצות שלכם חוץ מהשתתפות בחוג ספורטיבי

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר