תזונה לחולי לב - אלדוספירון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

03/12/2019 | 10:46 | מאת: דני

שלום רב, שמי דני בן 44 וחולה במחלת קרדיומיופטיה היפרטרופית. אני נוטל תרופה בשם אלדוספירון באופן יום יומי בכמות של 25 מ"ג. האם יש מאכלים ספציפיים שיכולים לעזור לגוף להתמודד עם הפעולה הלא טבעית של תרופות משתנות? תודה רבה דני

שלום דני, ראשית, אני לא בטוחה שירדתי לסוף דעתך . התרופה שאתה מקבל היא תרופה משתנת, והרעיון שהיא תשתן. מה שיכול לעזור מאוד זה הגבלת נתרן ונוזלים בהתאם להמלצת הרופא. שנית- ממליצה בחום להיות במעקב דיאטנית במסגרת המרפאה בה אתה מטופל. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר