סיבים תזונתיים האם הקלוריות נספגות?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

16/10/2019 | 19:45 | מאת: רעות

שלום, באבקת בנפייבר יש 12 קלוריות ל 5 גרם סיבים. האם במצב כזה כל ה 12 קלוריות נספגות בגוף או שבגלל שזה סיבים פחות מזה? והאם ידוע לך האם במקומות שמוכרים אוכל לשבת מוכן, זה בסדר שהם שמים במשך כ 5 שעות את האוכל עומד ללא חימום כשהוא פושר ורק יש מזגן? תודה מראש

שלום רעות, גם אם נספגות- זה בטל בשישים. לגבי תברואת מזון, זה לא תחום ההתמחות שלי.אבל כל עוד המזון נשמר בקירור מתאים או חימום מתאים, אין בעיה. טמפ' החדר לא מתאימה למזון בכל מקרה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר