צריכת חלב מומלצת ביום בת 17 וחצי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

13/08/2019 | 15:57 | מאת: אור

שלום, עקב תת משקל ותזונה לקויה התחלתי לעשות סוג של דיאטת השמנה אני אוכלת בבוקר או דייסת קוואקר( כמעט כוס שלמה של חלב וקצת מים) או אוכלת בבוקר קורנפלקס עם חלב( כוס חלב 200 מ"ל) במהלך היום אני שותה גם פעמיים ביום נס(עם ממש מעט חלב בקושי שלוק) בכל זאת אני לא יודעת כמה מומלץ לשתות חלב ביום אם אני צריכה להוריד במינונים או לעלות במינונים אני לא רוצה שצריכה לא טובה של חלב תגרום לי לעלות במשקל או תזיק לגוף שלי אשמח לדעת האם המינונים שלי בסדר ומה הצריכה המומלצת תודה מראש

שלום אור, אין מגבלה כלשהי, הכל תלוי בסבילות שלך. אבל חלב לא יעלה אותך במשקל אלא עליה כללית בכמות הקלוריות. כמו בדיאטת הרזיה, מומלץ לבצע את השינוי יחד עם דיאטנית מוסמכת. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר