רזה ובריאה - אוכלת ונמצאת בתת משקל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

15/07/2019 | 04:33 | מאת: נועה

שלום אני שוקלת 41 קילו גובה 164. אני אוכלת בין - ל1600 1300 קלוריות ביום ( לא מרעיבה את עצמי אבל לא אוכלת יותר לא מסוגלת פיזית פשוט שבעה) ברקע יש לי היסטוריה של בולימיה ואנורקסיה וכל זה .. כרגע לא מקיאה מזה שנים וגם לא מרעיבה .. פשוט זה כך... הבדיקות שלי תקינות לחץ דם דופק מחזור וכד , אני מתפקדת ויש לי כח האם אני נמצאת בסכנה? . תודה

שלום נועה, BMI-15.2 אינו יכול להחשב בריא גם אם הבדיקות שלך תקינות. את לא מאוזנת וכמות הקלוריות שאת צורכת נמוכה מדי, ולכן את סובלת מתת משקל קיצוני ביותר. אני ממליצה לחזור לדיאטנית שטפלה בך בזמן המחלה הפעילה ולבחון איתה אופציות טיפול נוספות. את כמובן מוזמנת לפנות לשיבא למרכז להפרעות אכילה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר