השלמה חלבונית לטבעוני

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

03/07/2019 | 13:20 | מאת: שאול

מבצע פעילות גופנית עצימה. הייתי רוצה להגדיל את כמות החלבון בתזונה שלי שמקורו יהיה מהצומח (ללא מוצרי חלב או בשר או דגים או ביצים ). כיום אני משתמש באבקת שמרי בירה שמכילה אחוז גבוה של חלבון אולם לא ברור איכותו מבחינת כל חומצות האמינו . האם אבקת שמרי בירה מכילה חלבון איכותי ומאוזן ? או עדיף לקנות תוסף אבקתי אחר שמיועד לטבעונים להשלמה חלבונית אחרי פעילות גופנית ? כללית לא יכול להשתמש במוצרי סויה מחשש להחמרה ב TSH. בתודה

שלום שאול, לצערי תחום זה אינו נמצא בתחום התמחותי, ולכן אין לי מספיק מדיע לגבי אבקות חבלון טבעוניות. ממליצה לפנות לפורומים המתעסקים בתזונת ספורט. בברכה,דנה

04/07/2019 | 16:24 | מאת: שאול

ומה לגבי השאלה האם אבקת שמרי בירה מכילה חלבון איכותי ומאוזן ?

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר