שינוי תזונתי.בגילאי 40

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

01/07/2019 | 20:45 | מאת: גיל

שלום, אנחנו משפחה של רזים כולל נמשפחה המורחבת מצד אמא (8) אחים ומצד אבא. בצד של אמא יש סכרת.הבני דודים שוקלים גם בסדר. אמי כל הזמן אותו משקל וגם אחותה גוף מהמם אף פעם גם לא סבלו מתופעות של גיל מעבר. הבעיה שלי: אני כל חיי הייתי בתת תזונה מתוסכלת מהגוף ומההתפתחות שלי ממש שלד ולא הצלחתי לעלות במשקל. פחדתי שלא יגייסו אותי. וכיום אני בת 43 ואני עולה במשקל ואין לי כל כך מושג למה. חוץ מזה חילוף חומרים. העליה החלה בגיל 34 פתאום משקלי היה תקין ואז התחלתי לעלות.. איך עוצרים את זה? אני לא אקבל הפניה לדיאטנית כי המשקל תקין. אני גם לא אוכלת הרבה. אני שוב מתוסכלת מהגוף. שוקלת 65 גובה 1.7מ'. אני חייבת טיפה להוריד הבגדים לא עולים עליי. וקשה לי עם השינוי מעבר לזה שאני רוצה תזונה נכונה ללא סוכר ובשר אבל פוחדת לשנות לבד תודה

שלום גיל, כולם זכאים למפגש אחד עם דיאטנית, ויש גם אופציות באופן פרטי. לצערי במסגרת פורום זה לא אוכל לייעץ לך לירידה במשקל או שמירה על המשקל. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר