צריבה חזקה כאבים בגרון ובחזה ובבטן דחוף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

23/06/2019 | 19:03 | מאת: מיכל

עקב הנ"ל עלי לעבור ביום ראשון הקרוב קולונסקופיה וגסטקופיה הרופא לא נתן לי טיפול לשבוע זה. כל מה שאני אוכלת יש לי שריפה חזקה בגרון אפילו מים. מה עלי לאכול בשבוע זה ? מה מותר? האם קוטג, חיטה מלאה, בורגול\ עדשים\ מותר? ואלו פירות וירקות. המצב שלי רע חולשה ועייפות חייבת לאכול משהו. תודה

שלום מיכל, ניכר כי אין קשר בין תחושת הצריבה לאוכל. את יכולה בעיקרון לאכול הכל לפי סבילות ובהתאם להכנה לקלונוסקופיה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר