אוניכוליזיס ותת תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

06/06/2019 | 00:25 | מאת: שלי

שלום, אם יש אוניכוליזיס בלתי מוסברת (לא פטריה, לא פסוריאזיס.. לא מצאו כלום) האם היא יכולה להיגרם מתת תזונה מתמשך, תת משקל ואנורקסיה? סביב BMI 17 הרבה שנים. איך אפשר תזונתית לשפר את המצב? או איזה תוספות לקחת? בבקשה אל תרשמי לאכול מאוזן ולעלות במשקל כי אני כרונית ובמעקב הרבה שנים, כך שזה לא מעשי ואשמח לקבל הפניה ספציפית לחסרים שיכולים להשפיע. על דבר שניים ספציפיים יותר ריאלי "לעבוד" במצבי וכמובן אם יש צורך בתוספות. תודה רבה

שלום שלי, כדאי לבדוק פעילות בלוטת התריס, חסרים של ויטמין D וברזל. מעבר לכך אין מידע נוסף הקשור לתזונה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר