דיאטה אחרי חג שמחת תורה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

01/06/2019 | 15:07 | מאת: פ

שלום אני בת 47+ שוקלת בין 70-80 גובה 1.69 - אני לא אוהבת בשר וקטניות וכוסמת ושיבולת שועל ולחם מלא - הויטמין בי 12 שלי תקין תמיד. אך רמות הפריטין עולות ויורדות - המוגלובין תקין - התפריט שיתחיל אחרי חג שמחת תורה הוא מאכלים שאני אוהבת. רציתי לדעת כמה קלוריות יש בו - בוקר- ירקות מלפפונים וגמבות ועגבניות- נס קפה עם מעט חלב וסוכרזית. ביצה קשה - בצהריים אחר הצהריים אשתה קפה הפוך בארומה - ודנונה משקה. ארוחת ערב: ירקות עגבניות מלפפונים וגמבות- 2 תפוחי אדמה גדולים או בינוניים אפויים-נס קפה ותפוח עץ ......

01/06/2019 | 15:10 | מאת: פ

שכחתי לציין ש2 פעמים אני עושה אימוני הידרותרפיה בגלל בעיות אורטופדיות- ופעם בשבוע התעמלות יבשתית. ועיסוי פעם בשבוע ולפעמים דיקור סיני. תודה אשמח לקבל התייחסות על התפריט כמה קלוריות הוא מכיל ועוד. חג שמח

שלום, התפריט שתארת דל מאוד וחסר במרכיבים תזונתים רבים. זה ממש לא משנה כמה קלוירות יש בו, הוא פשוט לא מאוזן ומסוכן. פני לדיאטנית לייעוץ אישי. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר