עזרה בהרכבת תפריט דל נתרן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

24/03/2019 | 22:04 | מאת: דל נתרן

שלום אני בת 72 רופא כלי דם המליץ לי לעבור לתזונה דלת נתרן בגלל נפיחות בקרסוליים הנובעת מקושי בפינוי נתרן האופייני לגילי. איך אפשר להרכיב תפריט דל נתרן? איך מחשבים? האם יש הבדל בין דל נתרן ומופחת נתרן.? מה כמות הנתרן המומלצת ליום? בתודה מראש סימונה

שלום, פורום זה אינו מיועד לייעוץ אישי, עליך לגשת לדיאטנית לקבלת הסבר מפורט. בעיקרון אנו מגבילים ל 2400 מ״ג נתרן ליממה. מזונות דלי נתרן מוגדרים עד 100 מ״ג ל-100 גר׳ מוצר. מופחת נתרן- הכוונה שיש בו פחות נתרן לעומת המוצר המקורי אבל לא אומרת שדל נתרן. בברכה,דנה

25/03/2019 | 10:53 | מאת: סימונה

שלום המון תודות על המענה סימונה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר