מתאמנת בעצימות גבוהה והמשקל לא זז

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

19/03/2019 | 09:58 | מאת: דיאט

היי אני סובלת מעודף משקל BMI 27 בכל יום עושה שעה של כושר(ריצה/הליכה ומשלבת גם כוח ובטן). אני אוכלת מסודר ורושמת הכל וסה״כ בין 1,000-1,200 קלוריות ביום. כבר שבוע וחצי וירדתי רק חצי קילו. המשקל יום אחד עולה ויום אחד יורד . גובה: 1.60, משקל: 68 לא ברור לי למה אני לא יורדת במשקל? מה ניתן לעשות כדי לרדת בקצב מהיר?

שלום, פורום זה אינו מיועד לייעוץ אישי. תהליך של ירידה במשקל בצורה מבוקרת רצוי שיהיה מלווה ע"י דיאטנית. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר