תחושת רעב צמא.... דוקטור

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

20/02/2019 | 23:51 | מאת: הללי

שלום דוקטור כבר תקופה שאני לא מרגיש כלל תחושת רעב וצמא אני יודע שיש את הורמון הגרלין שבא מהיפותלמוס ואמור לגרות ולעורר את תחושת הרעב והצמא, מה אני עושה ? אני יכול לא לאכול ולא לשתות שעות ולא מרגיש כלום!!! אוכל ממש בכוח אני יודע שזה נשמע מוזר אבל אמיתי זה מה אני מרגיש ... יש אולי בעיה הורמונלית ???? תודה על התשובה מראש...

שלום הללי, זו בעיה מורכבת מדי להתייחס אליה במסגרת פורום זה. מציעה לפנות לרופא המשפחה לבירור בדיקות ובירור נושא האכילה ובמקביל לפנות לדיאטנית בקופת החולים אליה אתם שייכים. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר