שובע? לא שובע? חייבת עצה!

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

30/12/2018 | 22:29 | מאת: מור

אני שוקלת 62 ואני 1.65 ואני 32, מבנה בינוני. אני מעוניינת לרדת 3-4 קילו. זה לא אמור להיות קשה נכון? לאכול 1300 קלוריות ולאכול מאכלים עם ערך גלוקומי נמוך. אז זהו, שלא. אני מאוד אוהבת אוכל בריא, (גם אוהבת שטויות) והתייעצתי עם הרבה דיאטניות!הרבה!ובשנתיים האחרונות. אני מוצאת את עצמי כל כמה ימים ״נשברת״ ואוכלת -700-500 קלוריות יותר. (אציין כי בשאר הימים בחלקן אני מרגישה רעבה) כל הדיאטניות שהייתי אצלן אומרות שזה לא הגיוני שלא אהיה שבעה מהתפריטים עתירי הסיבים וחלבון וגם פחמימות. למה אני לא שבעה? איך ארד במשקל אם אני רעבה ולא מצליחה לשמור על תפריט של 1300 קלוריות?

שלום מור, לצערי אין לי פתרון לבעיה שאת מתארת במסגרת פורום זה. יכול להיות שהטיפול אצלך צריך להיות משולב עם טיפול התנהגותי מותאם. ישנן דיאטניות המתמקצעות בתחום הזה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר