ל ארגינין ובעיות בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

12/06/2018 | 08:20 | מאת: דרור

שלום אני בן 63 לא לוקח תרופות בדרך כלל בריא לא קניתי קופסא של חומצת אמינו ל ארגינין באבקה מחברת allmax דרך אתר המכירות של I herb על המוצר כתוב להמנע ממי שסובל מ genitourinary problems אני מאובחן כבעל ערמונית מוגדלת כמו כן נמצאה אצלי אבן בכלייה האם לאור הנתונים הללו אסור לי לקחת את ה ל ארגינין תודה דרור

שלום דרור, מהי הסיבה שאתה רוצה ליטול את התוסף? דנה

12/06/2018 | 12:32 | מאת: דרור

לפני שנה היו לי ערכי לחץ דם וכולסטרול גבוליים מאז הורדתי מזונות עם ערכי סוכר ושומן גבוהים ירדתי קרוב ל 7 קילו משקלי כעת 67 ק''ג גובה 182 התחלתי לעשות ריצות של 7 קמ בין 3 ל4 פעמים בשבוע ובנוסך לכך גם פעילות גופנית התחלתי לקחת את ה ל ארגינין כדי לשמור על ערכי לחץ דם וכולסטרול תקינים כרגע ערכים אלו הם בטוח הנורמה

שלום דרור, לארגנין אין קשר לכולסטרול. יכול להיות לא קשר ללחץ דם והורדתו- אבל הפעילות והירידה במשקל מספקים את הסחורה. אין שום סיבה ליטול תוסף זה. בברכה,דנה

12/06/2018 | 13:48 | מאת: דרור

תודה על התשובה מכיון שכבר קניתי את התוסף האם בכל זאת עדיף לזרוק?

שלום דרור, לא ממליצה ליטול. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר