אומגה 3 וטיקים / טורט

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

20/04/2018 | 00:23 | מאת: שקד

שלום רב, בני סובל מזה מספר שנים מטיקים. קראתי כי תוספת אומגה 3 יכולה להועיל ולהפחית את מספר הטיקים ועוצמתם. להבנתי, אם אינני טועה, המינון המומלץ של אומגה 3 לילדים הוא כ - 1 גרם ליום אך כדי לטפל בטיקים יש צורך במינון גבוה יותר. שאלתי היא מהו מינון האומגה 3 שאני יכולה לתת לו ביום (הוא בן 12 ושוקל 45 ק"ג)? תודה מראש על התשובה

שלום שקד, אין מינון מומלץ של אומגה 3 , בוודאי לא לטיפול בטיקים או הפרעות אחרות. מינונים גבוהים עלולים לגרום לדימום כתופעת לוואי נדירה. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר