משקל נמוך ותחושת רעב תמידית

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

31/01/2018 | 17:19 | מאת: שירי

אני בחורה בת21(בריאה) שוקלת 47,גובה1.62 הבנתי שהמשקל שלי לא תקין.אני כל הזמן מרגישה רעבה,למרות שאני אוכלת כמויות מזון מטורפות(בגלל תחושת הרעב התמידית) ולא משנה כמה אני אוכל,תמיד אהיה רעבה,ואני גם לא עולה במשקל(!!) איך זה יתכן שאני אוכלת יותר מהנורמה והמשקל שלי נמוך מהממוצע?

שלום שירי, תת משקל אינו בהכרח מהווה מצב לא תקין או מחלה, יש אנשים שכך נולדים. בכל מקרה אם אין בעיה רפואית או משהו חריג בבדיקות הדם, לא הייתי בוחנת את זה מעבר לכך. בכל מקרה, אולי שווה ללכת ליעוץ פרטני עם דיאטנית לבחון האם אין בעיות אחרות שדיאטנית יכולה לתת לך מענה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר