הארוחת בוקר הזאת טובה?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

20/01/2018 | 09:56 | מאת: daniel

אני אוכל מדי בוקר 80 ג' קוואקר 220 מ"ל חלב תפוח בינוני 30 ג' אוכמניות ופטל קפואים וכף ציה עם קצת קינמון מעל ובצד 6 אגוזים ו 6 שקדים הבנתי שארוחה כזאת לא ככ מאוזנת בעיקר לסכרתיים או מי שבסיכון לסכרת האם זה נכון? (הרבה פחמימה פרוקטוז לקטוז) בארוחה יש כ 800 קלוריות בן 25 ועם BMI 18.5

שלום דניאל, אין מניעה לאכול ארוחה כזו, במיוחד לאור משקלך הנמוך. יש להתייחס לסך ההרכב היומי, רמת פעילות וכדומה. אמנם מדובר בארוחה גדולה ועשירה מאוד בפחמימות, אבל רובן מורכבות. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר