שאלה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2002 | 20:48 | מאת: שרון

שלום רב! אני בת 26 רווקה , אני מאוד מעונינת לקחת כדורים להרגעה,אפילו טבעיים.(אבל הכי חזקים). אני אחרי פרידה מחבר ומאוד מאוד מאוד מאוד קשה לי, ויחסית עבד דיי הרבה זמן כמעט שנה ועדיין קשה לי , אנא עזרו לי מה עלי לעשות? ומה אתן יכולים להמליץ לי על כדורים להרגעה , אני רוצה להיות רגועה להרגיש טוב, ולא כמו עכשיו שיש לי דפיקות ודופק מהיר,כאבים בקיבה, בחילות,וכאבי ראש המון. למה???אנא אני צריכה את עזרתכם בדחיפות... בתודה מראש שרון.

21/01/2002 | 21:03 | מאת: נטע

שרון שלום, קודם כל גשי לרופא המשפחה שלך. לא מומלץ לקחת כדורים שמישהו אחר משתמש בהם, ובטח לא דרך האינטרנט. הרופא יבדוק אותך ויודא ממה נובעות התופעות הפיזיולוגיות שלך ואז יפנה אותך אם צריך להמשך טיפול. תהי בריאה!!

21/01/2002 | 23:45 | מאת: ליהי

יש לי פיתרון הרבה יותר טבעי כדי להתגבר על ההרגשה המגעילה שאת מתארת: ספורט (הליכה נמרצת עם ווקמן ומוזיקה להוציא את כל העצבים בהליכה) או כל פעילות מאזנת אחרת כמו יוגה, טאי צ'י וכו'. מניסיון.

22/01/2002 | 06:35 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, עניין ההרגעה יכול להעשות גם לא באמצעות כדורים, וזה בתרגילי נשימות, ספורט, מדיטציה. אבל, לעצם הבעיה שעוררה את המתח, ההרגעה החד פעמית לא תסייע. מומלץ שתעזרי בהוועצות מקצועית בנושא הכללי של דרכי קשר בינאישי וזוגי. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית