דיכאון לאחר לידה - לרופא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/09/2001 | 09:38 | מאת: ליהי

שלום, האם דיכאון לאחר לידה יכול להופיע גם 7-8 חודשים לאחר מכן ואם כן - מהם התסמינים? יכולה להיות השפעה גופנית? (כאבי ראש, שרירים, בחילות)? תודה.

11/09/2001 | 16:04 | מאת: adi

ליהי, הייתה כתבה על הנושא הזה אתמול במעריב, במוסף נשים. עדי

11/09/2001 | 16:07 | מאת: adi

ליהי, http://images.maariv.co.il/cache/ART186180.html עדי

12/09/2001 | 17:39 | מאת: דר' עמי אבני

ליהי שלום דכאון יכול להופיע בכל שלב בתקופה זו עדין זה יכול להקרא דכאון לאחר לידה תסמינים יכולים להיות נפשיים (דכאון חסר מרץ עצבות בכי חוסר הנאה וחשק ... ) גופנים (מכאובים ומחושים שונים סחרחורות, בחילות) ועוד אם קשה לך רע לך אנא פני ליעוץ - ניתן לרוב להעזר בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית