האם הקורונה הגיעה עד הלום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/03/2020 | 18:03 | מאת: חטוליתוש

הכל מושבת כאן אין תנועה ונראה לי הכי מוזר שבעולם לא למצוא כאן אף נפש... מילא שהייתי עסוקה בריצות אחר כדורים לבעלי ואתן/ם יש מישהו בבית ?? חטולית

08/03/2020 | 19:24 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, לשקט יכולות להיות כל מיני סיבות. ויש לו מקום. ובחירה. והשקט - לעתים הוא הקשבה לקשת הרגשות בפנים, לעתים מתן מקום ומרחב, מתן כבוד, הקשבה, לעתים הלם, לעתים כעס, עצב, ייאוש, אכזבה, אובדן אמון, לעתים הצצה, לעתים התכנסות, התבודדות, לעתים מיצוי, המתנה, לעתים נדרש זמן עד שנדע אם ומה לומר, אם בכלל ועוד ועוד. מילאתי כאן במילים ואולי נכון היה לו לשקט. או, אולי, השתיקה. כל עוד אנחנו חיים. סוריקטה רושמת בלילי מילים אבל בעצם שותקת המון.

09/03/2020 | 10:29 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יפה שלי לא בליל מילים את צודקת.. ורק בגלללללל השקט הזה אני נכנסת לחרדות.. מכבדת את כולם/ן ואת השקט הרועם.. זה הפחד הבלתי נשלט שלי ....מצטערת.. פורים שמח חטולית

09/03/2020 | 19:15 | מאת: סוריקטה

חטולית יפה שלי, את בסדר, ואינך צריכה להצטער. מאמינה שביטאת כאן, באומץ, קול שעבר אצל כולנו בראש. וברור לי ההקשר לקורונה. שלך, סוריקטה

הי חטולית, יש ימים ותקופות כאלו ששקט... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית