כעס רצח................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2018 | 11:56 | מאת: ינשוף

כל שבוע הולכים לטיפול מדברים . מספרים. ואז... נשארים לבד צריכים להתמודד לבד ומוצפים בכאב בלתי נסבל וקשה להתנתק וזה מרגיש כמו לעבור ניתוח לב פתוח ללא הרדמה והכי הכי יש זעם שאנחנו לבד ושצריכים להתמודד לבד ומרגישים חוסר אונים מוחלט ושום דבר לא מריע ולא עוזר

30/07/2018 | 15:37 | מאת: סוריקטה

הי ינשופית אהובה וכולם, שלבים ראשונים ובלתי נסבלים בטיפול. עוד יהיו ימים כאלה ארורים. ויש סיכוי, שאחרי שנים, יתגלו מתחת לזעם עצב וגעגוע מעולם הנפרדות. ---------------- מה אומר - יש פה הימור, עימו חשיבות גדולה להתמדה, שמגדילה סיכויים להחלמה. ------------- מילות המפתח שלי - עידוד התמדה בטיפול. שלך, סוריקטה 15:35

הי ינשוף, כל פגישה זו נקודה, והרבה נקודות (גם אם ממרחק מסויים) הופכות לקו. ונכון שיש גם רווחים. אודי

31/07/2018 | 14:35 | מאת: חטוליתוש

מצבך באמת נשמע קשה....מבינה את התסכול והלחץ הנפשי שלך.....אבל יפתי....אם לא תלכי בכלל לטיפול אייך תרגישי....???....בטוח יהיה הרבה יותר קשה....לפחות בזמן הטיפול יש מקום לדבר...להוציא...ולא לשמור בבטן....איתך מתוקה.....בהמון אהבה....חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית