מעבר מויפאקס 75 XR ל150 XR

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/07/2018 | 21:17 | מאת: סינדרלה

לפני שש שנים בעיקבות טיפול שיניים שהסתבך התחילה לי חרדה שהובילה לדכאון. בתחילה נתנו לי לוריוון ואחר ניסו ציפרלקס, רמוטיב, פקרסט. לפני בארבע וחצי שנים ניתן לי ויפאקס 75 XR. בשנה האחרונה עברתי ניתוח להסרת שחלות וחצוצרות, 2 חברות נפטרו מסרטן, חבר נוסף גוסס מהמחלה. לאחיינית שלי גילו קרוהן ולסיום העסק המשפחתי נסגר. בעקבות כך קיבלתי התקף חרדה. זה לא אומר שהוחפקאס לא עובד, הגוף התרגל. פניתי לרופא המשפחה שדיבר עם הפסיכיאטרית (לקבל אצלנו תור לפסיכיאטר יכול לקחת חצי שנה). היא המיטה להעלות את המינון ל 150 XR בלי מינון מעבר. האם תופעות הלוואי הראשונות יחזרו, מדברים על דופק מואץ, האם זה נכון, ואם כן האם ניתן להוריד אותו. והאם יש פגיעה בשינה? והעיקר, תוך כמה זמן מהשינוי במינון אני אראה הטבה?

שלום סינדרלה, שאלותייך קשורות לתרופות, ומאחר ואיני רופא, אלא פסיכולוג, לא אני הוא הכתובת למענה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית