מנסה לשכוח...........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/03/2018 | 09:11 | מאת: ינשוף

מנסה להעסיק את עצמי במלא עשיה התחלתי לרוץ ועכשיו עם פציעות ספורט מנסה בכל יכלתי לשכוח אבל אלוקים לא נותן לי רדופה ואין לי טיפה שקט בפנים לאן שאני הולכת הכאב והסיוטים והמצוקה מלווים אותי.. מנסה לקבל אבל לא רוצה אז נלחמת ונלחמת והגוף כואבת והנפש כואבת והמצוקה גוברת וגם היאווש.. אין לאן לברוח ואני לא יודעת מה לעשות יש לי כל כך הרבה חוסר אונים הכי אני רוצה שקט בפנים

25/03/2018 | 20:16 | מאת: סוריקטה

אוי ינשוף, ריצה מתחברת לי לבריחה ממשהו, ופציעת ספורט איכשהו מתחברת לי לסוג של פגיעה עצמית. משהו יותר מידי כזה. הלוואי ותוכלי לנוח קצת להירפא. הייתי תופסת אותך באמצע הריצה ומחבקת חזק חזק חזק. סטופ. שלך, סוריקטה

26/03/2018 | 08:26 | מאת: ינשוף

סריקיטה יקרה המילים שלך מדוייקים לי והם מרגיעות אתן לעצמי לנוח קצת.. תודה יקרה

25/03/2018 | 21:20 | מאת: אביב 22

יקרה תפסיקי להילחם יודעת, קל להגיד קשה עד מאוד לבצע שולחת חיבוק וכוחות ....אוהבת מאוד

26/03/2018 | 08:33 | מאת: ינשוף

אביב יקרה עושה את מיטבי כדי להתמודד חשבתי שעל ידי ריצה אוכל לברוח ואולי זה כן יכול להקל אבל לא כמו שחשבתי אולי זה יכול להיות כלי עזר במטרה להתמודד . קשה לי לקבל ולא לברוח... אומרים לי לאט לאט..

26/03/2018 | 08:56 | מאת: ינשוף

רוצה להגיד עוד משהו.. הדרך התמודדות שלי הוא קיצוני כח המצוקה בפנים הוא קיצוני אפשר לאזן?? לא יודעת.. פשוט מחפשת דרכים להתמודד כדי לא להתפרק לגמרי והפחד הכי גדול.-להתאשפז..

הי ינשוף, חשוב שהכל יהיה במידה. גם ריצה, גם חוסר אונים וגם מלחמות. הנפש והגוף זקוקים גם למנוחה ולקבלה. מקווה שיימצא לך האיזון הנכון. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית