חיטוב והמסת שומנים אחרי לידה

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

15/05/2020 | 19:41 | מאת: איבון

אני עושה פעילות אירובית.התחלתי בסטודיו וממשיכה בבית.עדיין יש לי בטן טפוחה וכפלי שומן במותניים ואפילו בגב המרכזי.שאלתי האם פעילות אקסטרים עם מכשירים במכון כושר (להבדיל מתרגילי קרקע) יעילה יותר? אני רואה שכל הסלב קורעות את עצמן במכשירים ומציגות תמונות "הורסות" של גזרתן החטובה. ועוד עניין.בעלי אומר שפעילות אירובית עצמאית בבית אין בה ערך רב, כי בבית אני מפסיקה כשאני מתעייפת ובסטודיו יש מ"כית קשוחה שלא נותנת לי לנוח לשנייה ומביאה אותי לקצה במשך 45 דקות. אשמח לדעתך

חסרים לי פרטים. יעילות האימון קשורה לעצימות, תדירות וסוג האימון. מה שאת רואה מבחינת טלוויזיה ואמצעי המדיה השונים לא רלוונטי. כל אחת חווה הריון שונה ולידה אחרת ולכן אל תשווי את עצמך לסלב שמעלים תמונה או סרטון קצרצר / ערוך. אימון אירובי הוא מעולה לשריפת שומן אך לא די בכך, יש לשמור על תזונה נכונה, יש להוסיף פעילות כוח על מנת לחזק ולחטב את הגוף. אימון בבית בהחלט יכול לענות על הצורך אך אם את זקוקה למשמעת אמליץ לך ללכת למאמנת כושר המתמחה בהריון ולידה, לעבור אצלה מספר אימונים ואולי אף לקבל הדרכה / שתכתוב לך תכנית אימונים אשר תביא אותך לתוצאות הרצויות. שיהיה בהצלחה

30/05/2020 | 02:24 | מאת: איבון

אני מתאמנת כל יום עם סרטוני יוטיוב כ-45 דקות.תרגילי קרקע על מזרון בלבד.אני 1.3 אחרי ניתוח קיסרי שם נוצר שבר crack ששבר את ההמשך הרציף של עקמומיות הבטן bulge וזה ממש מכוער.האם השריר נחתך? זה סופי ובלתי הפיך? יש לי סימני מתיחה סביב הטבור.ברור לי שלתיקונם אני אזדקק לניתוח אך לפני כן אני רוצה להביא את עצמי למצב המיטבי שיצמצם את היקף הפרוצדורה הניתוחית.

האם את מדברת על בקע? את יכולה לעבוד בזהירות לצד זה, השאלה היא גם מה הגודל? אני אישית אמליץ לך לקחת מאמנ/ת כושר מומחה בתחום שיעבוד לצידך לפחות בתור התחלה, על מנת לוודא כי את עובדת בצורה נכונה ומיטבית, יסביר לך כיצד לעבוד נכון. ובהחלט יכולה להביא תוצאות יפות ולחזק את גופך.

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה