שאלה לגבי ספורט ותרגילים בטרימסטר ראשון

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

11/06/2019 | 14:46 | מאת: יולי

היי , בת 36, הריון ראשון , שבוע 8. לפני כן התאמנתי פעמיים/ שלוש בשבוע בחדר כושר, בערך 25 דק על מכשיר אליפטקיל, ואחכ תרגילים בעיקר סקוואטים עם משקולת של 6 קילו בערך ( לא על הכתפיים אלא שאני מחזיקה ביד) ותרגילי ירכיים, אשמח להתייעץ לגבי סוג הספוט המותר בשלב זה של ההריון.האם אוכל להמשיך בסקוואטצים וההליכה? שמתי לב שהיא קצת קשה לי אז הורדיתי עצימות. וגם,איזה תרגילי בטן יכולה? לא הבנתי מה זה הרחב בטני..אפשר פלאנק? או תרגיל מספריים לרגליים בשכיבה ? המון תודה מראש

אז ראשית שמחה לשמוע שמקשיבה לגופך והורדת עצימות. מבחינת תרגילי בטן יכולה להמשיך עם פלאנק רק לדאוג להחזקת הבטן, שמחה כשאת עובדת פונקציונאלית הבטן תמיד משמשת בעבודה כשריר מייצב. כל נושא כפיפות בטן אוניברסליות פחות רלוונטיות בשלב זה.

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה