בדיקת מוטציות ל GIST

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

22/06/2016 | 11:16 | מאת: יוסי

שלום רב עקב חילוקי דעות אונקולוגיים בנוגע לביצוע בדיקת מוטציות, רציתי לשאול את דעתך לגבי התועלת בבדיקת מוטציות ל GIST האם הטיפול ב GLIVEC לצורך מניעת חזרת או התפתחות המחלה יכול להשתנות כתוצאה מהימצאותן של מוטציות או לא? האם קיימות תרופות ביולוגיות אחרות מוכחות למניעת חזרת המחלה בהעדר מוטציות במקום GLIVEC ? ולחילופין האם הימצאותן של מוטציות מבטיחה תגובה חיובית וטובה ל GLIVEC ? מודה מראש

01/08/2016 | 17:39 | מאת: ד"ר עופר פורים

ישנה המלצה מכל מומחי הגיסט העולמיים,לבדיקת מוטציות הן בתחום הטפול המשלים והן בתחום הגרורתי ההמלצות הן לבצע לכל גידול שמועד לחזרה וכן גדולים גרורתיים.

01/08/2016 | 19:33 | מאת: יוסי

מודה על תשובתך.אך לא התייחסת למתן glivec בהעדר מוטציות ובכלל תודה

מנהל פורום גיסט – GIST