סימנים לפרקינזון מממממממממממממממממממממ

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

30/10/2019 | 15:28 | מאת: דנהה

שלום דר יש לי כמה חודשים בעיות בליע ה הליכה של צליעה מרגל לרגל ואיבוד יציבות קואורדינציה כשקמה מישיבה אני עפה ממש וביום יום יש סחרחורת קושי בפניות בביצוע פעולות הרגליים והשוק שורפים מתקשה לעמוד במקום אחד יש לי חולשות בעיות בטמפרטורה בויסות צמרמורות אי שקט חרדה עצירות איומה למרות לקיחת נורמלקס ירידה קשה במשקל של הגוף למרות כל זה הניורולוג מתעקש ואומר שאין לי פרקינזון מוזר מאד שלח אותי לצילום סי.טי.לשרוף המח כבר עשיתי סי.טי.מיותר מותני האם בבדיקת סי.טי.מח ניתן לאתר פרקינזון? או ניוון שרירים או שבץ מוחי יש לי גם בעיות בליעה קשות כאביי תופת בקיבה סותריי חומצה לא עוזרים עצירות קשה מאדנורמלקס לא עוזר השרירים לא עובדים כמו שצריך מה ניתן לעשות על מנת שהשרירים יתפקגו טוב יותר ביציאות במתן שתן בעיכול בהליכה בשווי משקל אפילו שריריי העיניים לא בסדר יש לי לחץ מוגבר לושט העליונה

שלום CT לא יכול לאבחן פרקינסון אלה לשלול מחלות אחרות. בדיקה עדיפה הינה בדיקת MRI קיימת בדיקה פרטית של בדיקת מיפוי DAT SCAN היכולה בסבירות גבוהה יותר לאבחן פרקינסון יש לפנות למומחה מתאים לציין שזהו לא הפורום המתאים לנושא. בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם