חייב עזרה באופן דחוף

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

28/09/2019 | 13:24 | מאת: עידו

אין לי טרשת נפוצה, אבל, לקחתי את התרופה בקלופן (baclofen). לקחתי 50 מג ליום, 25 ביום ו 25 בלילה למשך חודש. הפסקתי לקחת את התרופה למשך יומיים וחויתי תסמיני גמילה נוראיים כמו: טשטוש ראיה, חום, היפוטרמיה, קצב לב גבוה, חוסר יציבות, דכאון בעיות קוגניטיביות וכו. קראתי באינטרנט והבנתי שפיתחתי תלות ואני חייב לחזור לקחת את התרופה במינון שלקחתי, וכך עשיתי. המצב התייצב מעט אבל עדיין חווה את התסמינים הללו. השאלה שלי היא: אני צריך כבר עכשיו להוריד באיטיות את המינון ולקוות שהסימפטומים יעלמו עם הזמן? או שאני צריך לעלות במינון עד שארגיש טוב ושהכל יעלם ורק אז להוריד באיטיות את המינון? תודה רבה!

שלום המלצה לחזור למינון וכל יומיים או 3 להוריד ב 5 מ"ג עד הפסקה והכל בהתאם לתסמינים שאתה מרגיש

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם