יציבות בהליכה והליכה בצליעה מאגן לאגן

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

02/09/2019 | 08:42 | מאת: דנה

לדר שלום האם הליכה מאגן לאגן וצליעה ומידי פעם אי יציבןת בהליכה מאפיינים פרקינזון או יתכן ניוון שרירים אני ירדתי 43 קג בשל בעיות עיכול בעיות בליעה אי ספיגה נאותה של המזון בעיות הצליעה הופיען רק לפני כמה חודשים אבל בעיות הבליעה העצירות הדכאון וחרדה והרפלוקס ההפוך שלא ניתן לטפל בו בסותריי חומצה הופיעו הרבה לפני 4 שנים יתכן שזה נייון שרירים כי יש קפיצות שרירים ניורופטיה בשתי הרגליים בעיות בשריריי העין השרירים מושכים את הגל יד בעיות במתן השתן יש צניחת רקטום חלקית פיסורה אני מיובשת ובתת תזונה בשל בעיות העיכול שיש לי יש לי גם בעיות בויסות החום והקור יש ירידת סוכר פתאומית וגם לחץ דם דיורד גם ככה נמוך מאה על 60 והסוכר 80 וגם יורד ואז יש תחושה של טרום עילפון מה ניתן לעשות בנושאים האלו וכן לטפל באי יציבות יתכן ונובע מבעיות באזניים? טרם אובחנתי ע"י הניורולוג רק שלח אותי לסי.טי.מותני לא הודגם הצרות בעמוד השדרה רק בלט בכמה מקומות

שלום רב. פורום זה נועד למתן תשובות לשאלות בנושא פרקינסון ולא לאיבחון דרך המרשתת של בעיות נוירולוגיות פרטניות. מומלץ שתפני להתייעצות אצל הנוירולוג או הרופא המטפל

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד