חשד לפארקינזון לללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

28/06/2019 | 15:52 | מאת: סיגל

שלום דר איפה נחתן לבדוק אם חליתי בפרקינזון ? מהן שיטות הבדיקה סובלת מזה כ3 חודשים מהליכה לא יציבה ברווזית אי יציבות קושי לצאת מרכב סחרור עלי לציין שלוקחת מירו לשינה 15 מג בלילה אחרת לא ישנה כי יש לי רפלוקס הפוך לושט העליונה מלווה בכאביי תופת לקראת הירב גם קשיי בליעה בעיות עיכול מעי רגיז צרבות חולשות ירידה בלחץ הדם היו לי גם סימפטומים מקדימים עצירות קשה דכאון וחרדה שפרצו ללא סיבה לפני 4 שנים בעיות עיכול בעיות שרירים איבוד משקל דרסטי כעת יש גם דליפת שתן צניחת רקטום יובש איום בעור בעיקר קשיי הליכה לוקחת כם חצי לוריבן 0.5 מג אולי שתי התרופות פגעו בי

שלום רב פורום זה נועד למענה על שאלות כלליות בתחום פרקינסון והפרעות תנועה ולא להתייעצות על מקרים פרטניים. אנא פנה לרופא המטפל או לנוירולוג במסגרת קופת החולים בה אתה חבר.

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד