מולטי ויטמין

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

02/01/2014 | 10:16 | מאת: אילת

היי, רציתי לשאול לגבי מולטי ויטמין שיש בו 75 מק"ג יוד,האם זה מינון בסדר של יוד? אין לי בעיות עם בלוטת התריס אבל עדיין חוששת.... כמו"כ יש בו אצת ספירולינה 125 מ"ג ואצת כלורלה 125 מ"ג וגם לגבי האצות רוצה לבדוק אם בסדר לצרוך. תודה,

04/01/2014 | 11:35 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

איילת שלום, אני חייבת להודות שלא ממש הבנתי מה את שואלת. במידה ואת הריון אין לקחת תוספי מזון שלא מיועדים לנשים הרות. המינונים המומלצים ע"פ הDRI's לנשים באופן כללי הן 150 מק"ג יוד ליום ולנשים הרות ההמלצה היא צריכה של 220 מק"ג יוד ליום. האצות שהזכרת לא מכילות כמות גדולה של יוד אלה יותר ויטמינים, מינרלים, חומצות שומן, חלבונים וכו'. אני לא יודעת על איזה מוצר ספיציפי את מדברת לכן עדיף לשאול את החברה המייצרת ולאחר מכן את הרופא לגבי הבטיחות של צריכת המוצר ביחוד בהריון.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון