בבקשה, מענה לשאלות הכי דחוף שאפשר, תודה מראש.

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

26/11/2013 | 08:13 | מאת: נורית כהן

אני בת 53 חולה בסוכרת ורמת כולסטרול גבוהה. אחותי חלתה בסרטן הדם ואמורה לעבור השתלת מח עצם, לאחר בדיקות יצא שאני מתאימה. ערכתי בבית החולים בדיקה נוספת לגילוי מחלות זיהומיות וגילו כי יש לי הפטיטיס b עם ערכים גבוהים של GOT(AST. 82 GPT(ALT. 90 ALK phosphatas E 125 . בבדיקות שערכתי בחודש יוני השנה תוצאות תפקוד כבד היו תקינות ALT 16 , AST 26 . יכול להיות שינוי כזה בתקופה של חמישה חודשים? ניגשתי לרופא המשפחה שלא ידע לתת מענה ושלח אותי לבצע את אותן בדיקות בתוספת בדיקת b12 . האם זהו זיהום או מחלת כבד שניתן לצאת ממנה? יכול להיות שאני מתהלכת עם צהבת? יש טיפול ? במידה ואחותי תדחה את התרומה של התורם. אוכל לתרום לאחר טיפול? מאוד חשובה לי תשובתך תודה מראש נורית

מקרה מורכב המחייב שיחה רצינית במרפאה עקרונית- יש לאבחן סופית את מצבך ולהתחיל טיפול

מנהל פורום הפטיטיס C