טיפול חדש בהפטיטיס סי כולל ריבאווירין

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

13/04/2016 | 12:00 | מאת: רינה

שלום פרופ' רן אורן .לפני חודש התחלתי טיפול בהפטיטיס סי. עם תרופות חדשות שנכנסו לסל התרופות ב 2015 כולל רבאוירין. התחלתי להרגיש חולשה תשישות המוגלובין ירד בצורה דרטטית. התוצאה האחרונה של בדיקת דם לכמות הנגיף היתה <12. האם הטיפול אמור להצליח גם ללא ריבאווירין? מודה לך מאוד

25/04/2016 | 17:49 | מאת: חובה לקרןא

החברה שהכניסה את התרופה המליצה להוביף כך נרטה רבוורין כדי שיהיה 100 הצלחה בטיפול ואז המכירות ייעלו. לא לגעת ברבוורין. הטיפול מצליח גם בסוג איי וגם בי. בנצליה

מציע להקשיב לרופאים המטפלים בלבד

07/05/2016 | 07:28 | מאת: הפטיטיס סי והרבוורין הקטלני

הניסויים הראשונים של התרופה היו על הפטיטיס סי טייפb הטיפול בו לפי הנחיות 3 חודשים אקסוירה וויראקס. חברת התרופות הוסיפה הנחיות לרבוורין כדי להגיע ל100 אחוז הצלחה בהשמדת הנגיף. וזאת מסיבות מובנות. כי זה השלב של הענסת התרופה שעולה מיליונים לקופות החולים. התרופה מעולה ביותר. שלא תיהיה טעות. עכשיו שהחלו בישראל לטפל בה לא היו ניסיון עם טייפ a שהוא יותר קשה למיגור. החליטו לתת אותו ל6 חודשים. בשני סוגי המשנה הוסיפו את הרבוורין זו תרופה שגורמת לירידה חמורה בהמוגלובין! יש אנשים שעשו זאת ואחרי חודש הגיעו לחולשה חמורה והמוגלובין 8 ! נצרכו לעירוי דם. חולשה ונזקים איומים רפואיים. ידוע על 4נשים שהפסיקו מיד בהתחלה את הרבוורין ןהמשיכו את הטיפול ונגיף נעלם. בשביל להרוג נמלה לא שורפים את הבית. התרופה עובדת באחוז גבוהה מאוד בלי הרבוורין. תחשבו כאלה שנוטלים את התרופה אתם רוצים להרוס את הגוף עד כדי סכנה בגלל טיפול חשוב אמנם, כשאפשר לקחת אותו גם בלי הרבוורין ויש סיכויי גבוהה !! שיצליח. או לקחת את עם הרבוורין וסהיר שהנזקים לגוף יהיו כאלה חמורים שההישג מהטיפול לא יהיה שווה בגלל הנזק לגוף. תזכרו זה הגוף שלכם. תנסו בלי הרבוורין ורוב הסכויים שזה יצליח. ואם לא לפחות לא הרסתם את הגוף. תמיד יש הזדמנות שניה. יהיו עוד תרופות או סיבוב שני. האדם שלוקח את התרופה אחראי על עצמו בלבד. השיקולים של חברות התרופות בהנחיות רוצות הצלחה גבוהה מאוד כדי שהמכירות יעלו. בעיקר בתחילת השיווק. הרבוורין זה כך נראה מזיק מאוד לפי התופעות בבצוע. יתכן שבעתיד יבינו זאת ויורידו אותו. למה לכם להיות הנפגעים שנפלו בפח של הצלחת התרופה כאשר זו תרופה מעולה באמת שמצליחה בכמעט רב המקרים גם בלי רבוורין. זו דעתי. הדבר הפשוט ביותר. תקראו על האומללים שלקחו רבוורין ואושפזו עם המוגלובין 8. זו החלטה של כל אחד. אנחנו לקחנו בלי הרבוורין וזה הצליח. בכלל אין שום בטחון בשום טיפול. זו דעה אישית. הרופאים עצמם נמצאים בשלב הראשוני של הטיפול עצמו ואתם במידה מסוימת שפני הניסוי. בהצלחה הרבוורין? בלי גם עובד. תחשבו על זה. זו דעה אישית.

יש לזכור שמדובר בדיעה אישית

24/06/2016 | 17:39 | מאת: קלגולה

07/07/2016 | 17:28 | מאת: החולה הסובלת

מנהל פורום הפטיטיס C