עצירוצ וריצות מרובות לשירותם

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

27/11/2020 | 19:28 | מאת: יהודה

שלום לפני חצי שנה עברתי ניתוח להסרת גידול 8 מ"מ מהמעי הגס ןכריתה של 7 ס"מ מהמעי.ללא צורך בטיפולים והקרנות.לאחר 5 חדשים נעשה לי פטסיטי והתגלה נגע של 2.6ס"מ על אונת הכבד ללא גרורות .מקבל 4 טיפולים כימותרפים שגורמים לעצירות וגם צורך ליציאות מרובות,המעי לא מתנקה,למרות שלוקח קלונקס ואוכל מוצרים שונים למניעה. האם מוצר שנקרא פסיליום יכול לעזור. תודה על תגובתך.

28/11/2020 | 13:15 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

ממליצה לקחת מרככי צואה סביב ימי הטיפול. התרופות נגד הבחילה עושות לעיתים עצירות. לאחר מתן טיפול כימי במידה ומופיעים שלשולים מעל 3 פעמים ביממה ניתן להעזר באימודיום לאחר התייעצות עם אונקולוג מטפל. פסיליום שהם סיבים יכולים לגרום לריבוי יציאות. אפשר לנסות.

מנהל פורום טיפול בסרטן