גרורות במוח ממקור לא ידוע

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

07/12/2013 | 21:27 | מאת: שוש

שלום לך ד"ר וולף: מאז אוגוסט עבר בן משפחתי עוד 3 ניתוחים בראש באונה טמפורלית מימין, השניים האחרונים נעשו תוך שבועיים-נגרם זהום מקומי, הוכנס צנטר וטופל באנטיביוטיקה תוך ורידי. סה"כ עבר בחצי שנה 4 ניתוחים.הממצאים מראים שאכן זה אדנוקרצינומה אך מכיון שהמקור אינו ידוע - קיבל הקרנות מקומיות בלבד.לפי דברי רופאיו הם עושים את המיטב.מה דעתך? תודה מראש

08/12/2013 | 08:49 | מאת: פרופ' עידו וולף

קשה לדעת לפי הנתונים. צריך לנסות למצוא את מקור הגידול לפי התשובה הפתולוגית ובהתאם להחליט על המשך הטיפול. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן