מיאלומה נפוצה - טיפול

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

15/05/2018 | 13:49 | מאת: מלין

מזה 13 שנים חולת MM. טיפול אינני מקבלת מזה 6-7 שנים. בשנים הראשונות למחלה טופלתי בארדיה, דקסמטאזון וקיבלתי 10 הקרנות על עמ"ש עקב גידול. לאחרונה החלבון בדם שוב מתחיל לטפס והגיע ל-1400 (IGA). אין אנמיה. שקיעת הדם אינה מואצת (19), אלבומין - 54.7, גלובולין בטא 2 - 16.1, גלובולין גמא - 8.3. לפני חצי שנה במח עצם 30%. הרופא רוצה שאתחיל בטיפול וולקייד המשולב בכימו ודקסמאזון. לא רוצה. לא מעוניינת כלל. מה יכול לקרות בגופי אם לא אקבל כל טיפול והחלבון ימשיך לטפס?

15/05/2018 | 16:32 | מאת: פרופ וולף

אינני בקיא בטיפול בגידולים המטולוגיים כמו מיאלומה, מציע להפנות את השאלה לפורום המטולוגי

15/05/2018 | 16:42 | מאת: מיאלומה נפוצה - טיפול

תודה

מנהל פורום טיפול בסרטן