חשד לאנדומטריוזיס, אי פריון וכאבים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

12/06/2017 | 14:02 | מאת: אור

שלום, אני בת 30 ומאז ומתמיד סובלת ממחזור מאד קשה. כשניסיתי להיכנס להריון זה לא צלח.. אז התחלתי לעשות בדיקות כמו צילום רחם, היסטרוסקופיה ואין סוף של בדיקות דם, הכל יצא תקין. הצלחתי להיכנס להריון בעזרת טיפולי ivp בלבד. מאז הלידה (שנתיים ושלושה חודשים) אנחנו ללא אמצעי מניעה והחזרת עובר 1 שלא צלחה. בשמונה חודשים האחרונים בזמן הווסת, אני סובלת מכאבים חזקים בגב התחתון שמקרין לרגל שמאל זה קורה לפני, תוך כדי ואחרי יציאה בשירותים וממשיך למשך מספר שעות. כל חודש בין 5-7 ימים של כאבים. אני לוקחת המון משככי כאבים אבל כלום לא עוזר. בחודש האחרון עשו לי אולטרסאונד כליות ובדיקות דם זה כלל גם בדיקה בשם ca-125,כל הבדיקות יצאו תקינות. אגב עברתי גם סיטי ומצאו לי בלט דיסק קל בגב התחתון אך נאמר לי ע"י הרופא שאין קשר בין בלט דיסק ולכאב שמגיע אך ורק בזמן הווסת. האם זה יכול להיות אנדומטריוזיס? ויש עוד בדיקות שאני צריכה לעשות? אודה למענה.

15/06/2017 | 12:09 | מאת: אור

אשמח לקבל מענה

לא אוכל לסייע ללא היכרות עימך ובדיקתך, אך ללא ספק את חייבת לפנות להערכה של מומחה לאנדומטריוזיס, התסמינים מאד אופייניים והפגיעה באיכות חייך ברורה הבדיקות שבצעת אינן כמובן שוללת אנדומטיריוזיס אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה